Tüm Versiyonu Göster : Kadınların eline geçmemesi gereken 20 şey :)
İtiraf edeyim bu listenin erkek versiyonunu da aradım ama bulamadım.
Listeye kızan kadın okurların hemen bir misilleme yapacağından da eminim zaten...
1- Direksiyon (çarpışan arabalar dahil)
2- Kredi kartı
3- Televizyon kumandası
4- Şirket hisselerinin yüzde 51’i
5- Üçüncü kadeh
6- Olta
7- Harita (gideceğiniz yerden daha fazla uzaklaşmak istemiyorsanız)
8- Başbakanlık koltuğu
9- Ayna
10- Uçurtma (ya tele takarlar ya yere çakarlar)
11- Buz kıracağı
12- Koz
13- İngiliz anahtarı
14- Telefon
15- Rüya tabirleri kitabı
16- İnisiyatif
17- Eski sevgiliyle çekilmiş resimler
18- Çekirdek
19- Brad Pitt posteri
20- Nargile (Bunu üflüyor muydum yoksa çekiyor muydum)
tabi bunlar sadece espiri içeriklidir bence.bayanların çok alıngan olduklarını unutmayalım.
emeğine sağlık.
katılımlarının devamını bekleriz
kardeş istersen bunuda 21.özeLLik oLarak yazaLIm :)
bir kavga esnasında, bayanların eline topuklu bir terlik veya ayakkabı geçmeye görsün....Allah yarattı demezler walla.
ne olursa olsunlar onlar bizim hayatımızın degişilmez güzelliklerindendir ...
sana tavsiyem saçın uzunsa kestir benim uzundu bi ara acısını çok çektim kafamda şaç kaLmıodu faLa terLikrten daha etkiLi bi yöntem bana göre
valla benim saç kısada bizde uygarca hallediyoz yani benim ılımlı yaklaşımımın etkisi oluyo yani tabbiii
sen şuna karşı geLsen yenge beni döfer desene :)
siz evde dayaklamı hallediyonuz yoksa herşeyi.....
umarım söLediğimi ciddiye aLmamışındır şakaydı sadece...evLi oLmadığım ve çıktığım biri oLmadığı için dayak gibi bi keLime yok hayatımda ayrıca iLişkiLerde dayak bence çok yanLış bişiy her konuşuLarak haLLediLebiLir
ewet hallediliyor zaten iş sadece iki kişinin uyumlu olması gerisi boş
şaka oldugunu anladım zaten ters anlamadım
tekrar aramıza hoşgeldin derim.
fiziksel şiddete karşıyız hepimiz tabi ki.
çiftler arasında ki ,psikolojik şiddetin karşı tarafta onarılması mümkün olmayan yaralar meydana getirdiğini gördüm ben.
eğer bir ilişkide, biri kendi karakterinin ezildiğini hissediyorsa buda bir şiddettir....
tabi bana kalırsa senin anlatmak istedigin yani geri kalmışlık olarak görüyorum yanılıyosam düzeltiniz...
Mamo_Carancho
06.01.2007, 20:47
Sanirim arkadasimizin demek istedigi geri kalmisliktan ziyade, eger dogru anladiysam, siddet sadece darb degil, ayni zamanda kalb kirma onur kirma, göz korkurtma ve bunlarin neticesinde insanda olusan bazi piskolojik problemler. Bunlarida siddet bölümüne koyabiliriz. Belki fiili ve manevi siddet olarak iki kisiman ayirabiliriz.
benim bişiy anLatmak gibi bi niyetim yoqtu şakasına takıLıyım sadece dedim şiddete tabikide karşıyım
kafan senin kalmasın biz önsöz olarak konuyu ele aldık sadece
mamo benim geri kalmışlık dedgim yani efenin şu sözünden anladıgım dı....
eğer bir ilişkide, biri kendi karakterinin ezildiğini hissediyorsa buda bir şiddettir....
yani düşün bi yani simav şartlarında böyle durum çok yanılıyomuyum efe kardeşim...
TOPRAK SENİN BAŞLIĞINLA BİZİM ELE ALDIĞIMIZ KONU FARKLIDIR.SEN KENDİNİ MESUL HİSSETME.HEM SENİN AÇTIĞIN KONULAR UZUN SOLUKLU OLUYOR HEP :) BÖYLE DEVAM ET
benim demek istediğim .bir ilişkide erkeğin yada bayanın mutlu olmayışının altında türlü sebepler vardır.
fiziksel şiddetin yarası iyileşir belki ama psikolojik yaranın tesiri iz bırakır.ama her iki şekildede şiddet çok zalimce bir olay.
onurun kırılması bir bardak kırıldıgında nasıl tamir edilmiyorsa kalblerde tamiri mümkün degil herşeyi güzellikler içinde yapabilirz
benim açtığım konuLarda biraz tartışma çıkıo açıkcası bu durum hoşuma nedense biraz ama noLduysa bugün akLıma bişiy geLmio konu açamazsam kusura baqma
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.