Tüm Versiyonu Göster : ulaşım
simavli43
10.03.2008, 11:57
benim bir sorunumda şehir içi ulaşımla ilgili şehir içi ulaşımı belediyenin tekelinde kalmış bence özel dolmuşlar olabilir hem rekabet olur hemde insanlar belli bir saati beklemek zorunda kalmaz hem bundan belediyede para kazanabilir ihale yaparak özel dolmuşlar şuan gelişmekte olan genelde her yerde var simavda neden uygulanmasın
simav.org
10.03.2008, 15:56
beyce tarafindan baslayacak > sehir ici > usak caddesi tarafindan > esenevler > eynal
güzargah yukardaki gibi olur ve geri döner .
asiri olmamak kaydi ile 3-5 dolmusa verilebilir ihale.
bencede arkadaşalr dolmuşhattı harika olur.
s.cambaz
23.10.2008, 12:04
ii olur dolmuş hattı insanlar madur olmadan istedikleri ye daha çabuk ulaşır vede üniversitemi olan muradanlar galiba öğrenciler için bitirim olur
s.cambaz
23.10.2008, 12:09
arkadaşlar köyümüz olan yukarıdolaylar 200.haneden oluşan bir köydür ve çoğunluğu istanbulda olup herkesta bi veya 2 araba bulunmaktadır ama köyümüzün yolu halen kara yol olup çok zahmetler çektiğimizi allahta kulda biliyor yetkililer el atıp yolu yaptırmalarını rica ediyorum?
geçenlerde selendi yolundan izmire ilk kez gittim ve ulaşımın simav için ne kadar gerekli olduğunun bir kez daha farkına vardım.o yol devlet imkanları ile çok kısa bir sürede genişletilerek hizmete açılabilir.senelerdir yol isteyen bir ilçeyiz .
artık devlet yüzünü bize dönmeli.
bizi temsil etmeleri için seçtiklerimiz herşeyden önce bu yol meselesini çözmeli..
yoksa simava istedikleri kadar fabrika açsınlar istedikleri kadar 5 yıldızlı oteller yapsınlar ,ulaşım zor olduktan sonra pek bir anlamı kalmıyor ki...
gerek ticaret gerek iç turizm açısından yol sorunumuzun çözümlenmesi şart.
hem simav içinde ve köylerinde hemde yakın illere uzanan yollara bir el atılması gerekir
Mamo_Carancho
07.04.2009, 07:48
İhaleye Ülkemizde her zaman fesat karışır. İşin ucunda para kazanmak olunca malesef insanımız bazı şeyleri göremiyor.
Bu iş sadece Belediye tarafından olmalı. Almanya usulu otobüscülük sistemini uygulamalı. En azından denenebilinir.
Ama ondan önce şehir içi trafiğinin düzelmesi şart. Herşey gelişi güzel. Belirli bir nizama kavuşması gerekir.
Yaya yolu, bisiklet yolu, yaya geçişleri vs.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.