PDA

Tüm Versiyonu Göster : Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri Buraya

mbyrm
16.10.2008, 23:28
Merhabalar. İnşallah Simav T.E.F.'te okumak her üniversite öğrencisi için hayırlı olur.

demir
17.10.2008, 23:05
Dün sana yardımcı olamadım chatbox radyo yayını yapıyordum ; istegin bişey lursa söyle yardımcı olalım ev olabilir nede olsa ögrencisin bende ögrenciyim sevindim bende tef. okuyorum fakat karabükteyim senin bölümü okuyan 2 ev arkadaşım var her konuda yardımcı olmaya calışırız sana simav.de ailesi

mbyrm
18.10.2008, 08:33
kusura bakma ben de dün akşam aceleci davrandım biraz.

-ben simav teknik eğitim fakültesinin elektronik ve bilgisayar öğretmenliğini kazandım.

-ek tercihlere yetiştirilmiş ve bu sene ilk öğrencilerini alan bir bölüm olduğu için ortada bölüm ile ilgili pek fazla bilgi yok.

-ben simavı günlerden beri sitelerden araştırıyorum.yani kafamda iyiden iyiye şekillenmeye başladı.

-fakat kazandığım fakültenin net bir fotoğrafını henüz göremedim.(elinizde varsa birkaç fotoğraf rica ediyorum.)

-ben sadece kütahya merkezdeki -sanıyorum oradadır- dumlupınar üniversitesinin bölümlerini ayrıntılı şekilde görebildim.ama t.e.f. simavda, yani araştırdığıma göre kütahya merkezden uzaklık 140 km ve simav merkezden de 8-10 km -doğru mudur?-

-şimdi ben kayıt için simava mı gelmeliyim yoksa merkez kampüse mi? (tabi cevap net olursa sevinirim)

-forumu didik didik ettim genellikle simav hakkında önyargılar var. büyükşehirden gelen insanlar genelde çok negatif eleştiriler yapmışlar. ben sakaryadan gelecem -allah nasip ederse- şimdiye kadar kimseyle ne kavgam ne gürültüm olmuştur.kimse kimseye takılmazsa, simavda da sanıyorum rahat bir şekilde öğrenim sürdürülür.

-ev konusunda çok sıkıntılıyım.acaba yurtların durumları nedir.ev rahat bulunabilir mi?-öğrenciye her yerdeki gibi sıcak bakmazlar diyenler var da-

şimdiden teşekkürler

demir
18.10.2008, 11:04
Kardeşim ek yerleştirmeyle geliyorsun anladıgım kadarıyla.Yapman gerekenler:DÜniversitesinin teknik egitim fakültesi yanlızca simavda vardır önce simav ilcesine ulaşmalısın,simava ankaradan,istanbuldan, direk simava kütahyalılar firması ile ulaşabilirsin,kambsle ilgili fotograflar formlarda var ,okulunun bulundugu yer yani kambüs muradınlar mahallesinde aracda simav halk egitim merkezi önünden klkıyor belediye araclarına bineceksin simavdan,ev işlerine gelince rahatlıkla bulabilcegine inanıyorum ,özel yurtlar var bir kactane devlet yurdu kambüse oldukc uzak sanırım başka bir ilcede şaphanede olsa gerek :YAPMAN GEREKEN BELİRTİLEN TARİHDE SİMAVA ULAŞMAN GERİSİNİ SORARAKDA HALLEDERSİN YARDIMCI OLURLAR SANA