![]() |
|
|||||||
| Kayıt | All Albums | Güncel Albümler | En Güzel? | Üye Listesi | Sosyal Gruplar | ANASAYFA | Arama | Bugünün Mesajları | Konuları Okundu İşaretle |
| Yetkililerden İstekler, Öneriler, Şikayetler, Protestolar Belediye, Valilik, Kaymakamlık ve Tüm İdareler... BELEDİYE ve KAYMAKAMLIK, VALILIK,VEKILLER ve IL GENEL MECLISI |
|
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
|
#1 |
![]() |
simav isimsiz parka sehit ismi verilsin
![]() Benzer Konular: orjinal kaynak..... alintidir.Simav.info sitesine üyelerce veya yetkililerce eklenen bir konudan alinmistir. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() Giriş: 12.09.2007
Üye No : 4598
itibar-karizma: 27
Rep Puanı : 205
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() |
"İLK ŞEHİD METİN AKKOÇ PARKI" yakışır...
Cumhuriyetimizin kurulduğu yıllarda havuzlu park olarak düzenlenen bu alan...uzun yıllar cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk büstününde süslediği yer olmuştu....1978 yılında günümüzdeki Atatürk Anıtının 250 bin liraya yaptırılıp hükümet konağı önüne dikilmesiyle buradaki Atatürk büstü de SİMAV ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ bahçesine götürülüp oraya dikilmiştir...Ancak hem eski büstün hemde yeni heykelin resimlerine baktığımızda düzgün yontulmuş ve fotoğraf gibi çıkmış olanı endüstri meslek lisesi bahçesine götürülen Simav'ın ilk Atatürk BÜSTÜNÜN olduğu görülecektir...Cumhuriyetimizin ilk yıllarına ait bayram kartpostallarında eski simavlıların toplandığı alanda hep bu büst görülür...öyleyese bu büst endüsti meslek lisesi bahçesinden getirilip AYNI ESKİ YERİNE KONMALIDIR...
VE BU PARKA Tüm Kütahya İlinin ve Simav ilçesinin İLK GÜNEYDOĞU ANADOLU ŞEHİDİ simavlı jandarma onbaşısı METİN AKKOÇ'un ismi verilirse iyi olacaktır....
|
|
|
#3 | |
![]() Giriş: 05.08.2006
Üye No : 3361
itibar-karizma: 9
Rep Puanı : 1
Rep Derecesi :
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ADIM MEHMETÇİK SOYADIM ŞEHİTTİR
BU PARKA ADIMIN VERİLMESİ GEREKTİR ADIMINI OKUNUŞU Orhan,Osman,Ömer bunlar bir simge Adımın Okunuşu Mehmetçik\'tir Destanım dolu tarih denen belge Gözüm pek,göğsüm çevik,başım diktir. Ben Mehmetçik\'im,kendimden eminim. Düşmana korkuyum,dosta güvenim. VATANI CANINDAN ÇOK,ÇOK SEVENİM. VATAN;MEHMET,MEHMET;VATAN demektir. Sevmeyi öğretti hep bana Atam. Çıkar için değil sevgim;gerçektir. Haksızlığa hiç mi hiç katlanamam Mücadelem ömrümce sürecektir.. Gönlümde,önümde oldu hep ümit Dünümle ,yarına Allah şahittir. Doğdum,yaşarım,öleceğim yiğit Adım Mehmetçik,soyadım ŞEHİTTİR ORHAN AFACAN |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence acilari henüz cok taze oldugundan en son sehidimizin ismi verilsin,acilisi da sehidin anasi ve babasi yapsin.Belediye Baskani umarim bu sese kulak verir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başbakan da şehitlerin sesine kulak versin BAŞKAN!
|
|
|
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giriş: 13.08.2009
Üye No : 5850
itibar-karizma: 15
Rep Puanı : 106
Rep Derecesi :
![]() ![]()
|
sen niye söylemiyosun